11 MARTIE - ZIUA NATIONALA A MESERIILOR

Instituţiile Tehnologice sunt concepute să ofere elevilor abilităţi necesare pentru un anumit loc de muncă spre o meserie mult visată.

FELICITĂRI elevelor noastre care au obţinut rezultate bune la CONCURSUL PE MESERII, calificarea ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, faza judeţeană, desfăşurat la Liceul "Grigore Antipa" Bacău, în data de 12.03.2022. Cu discreţie şi profesionalism, la temelia rezultatelor obţinute de elevele liceului nostru: ROTĂRAŞ MARIA, AGACHE ANDREEA-ALEXANDRA şi GRIGORE SABRINA-VALENTINA, se află dascălii lor: prof. Gănguţ Mina, prof. Rotaru Vali-Violeta, prof. Sprinţeroiu Ileana care au contribuit la atingerea performanţei educaţionale.

Suntem mândri că şcoala noastră şi-a dovedit valoarea prin eleva ROTĂRAŞ MARIA din clasa a XI -a TA, care a răsplătit eforturile cadrelor didactice cu locul III pe judeţ şi pe care astăzi o dăm exemplu demn de urmat pentru următoarele generaţii.

De asemenea, îi FELICITĂM pe elevii clasei a XI-a MA: BORŢUN IONUŢ-ADRIAN, CIOLOCA ANDREI-SORIN şi CIOLOCA IRINEL-IOAN, pentru rezultatele obţinute la acelaşi CONCURS PE MESERII, faza judeţeană, la calificarea mecanic auto, fiind pregătiţi de prof. Şraer Robert-Carol.

Iată că într-o lume agitată şi cu grele încercări, EXISTĂ încă PROFESORI care muncesc asiduu cu elevii lor şi încearcă să facă o LUME MAI BUNĂ...

SUNTEM MÂNDRI DE VOI TOŢI!